WELKOM BIJ DE HALLOWEEN HORROR SHOW 2022!


Zaterdag 29 oktober is het eindelijk weer zover! Na een afwezigheid van twee jaar keert de HALLOWEEN HORROR SHOW terug en presenteert Mr. Horror in samenwerking met Kinepolis door het hele land horrormarathons die je gegarandeerd een slapeloze nacht gaan bezorgen!

Op het programma staan vier huiveringwekkende nieuwe films, waarbij de liefhebbers van het horrorgenre volop aan hun trekken komen. Met nagelbijtende suspense, bloederige ‘splatterhorror’, psychopaten én de duivel zelf: deze films bevatten voor elke horrorliefhebber wat wils, dus als je van griezelen houdt dan mag je de Halloween Horror Show niet missen!

Tot onze spijt vindt de HALLOWEEN HORROR SHOW dit jaar niet plaats in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en een aantal andere steden waar hij in de jaren vóór corona vaste prik was. Dit heeft te maken met personeelsschaarste en gestegen kosten. Het is helaas niet anders en we hopen dat de horrorfans hun weg zullen weten te vinden naar andere steden.

Ook is in overleg met Kinepolis besloten om de HALLOWEEN HORROR SHOW dit jaar eerder te laten starten, namelijk om 19.30 uur. We realiseren ons dat een deel van onze trouwe bezoekers de voorkeur geeft aan een all-night marathon, maar dit is een experiment waarmee we hopen een groter publiek te kunnen bereiken.

Klik hier voor een overzicht van de deelnemende bioscopen.IMAGINE FILM FESTIVAL 2022

Helaas dit jaar geen HALLOWEEN HORROR SHOW in Amsterdam, maar van woensdag 26 oktober tot en met zaterdag 5 november vindt daar wel de 38e editie plaats van het Imagine Film Festival. Vind je één nacht griezelen te weinig? Dan moet je zeker ook Imagine bezoeken. Klik hier voor alle informatie.

FILMS

KORTE FILMS

Tijdens de HALLOWEEN HORROR SHOW worden ook drie korte Nederlandse horrorfilms vertoond, die zich probleemloos kunnen meten met de hoofdfilms.

ALLE STEDEN

Door heel Nederland vindt in de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober de HALLOWEEN HORROR SHOW plaats met het volgende programma:
YOU ARE NOT MY MOTHER
PREY FOR THE DEVIL
BARBARIAN
DEADSTREAM

Tickets kosten € 35,- (regulier tarief) en zijn verkrijgbaar via de websites van de deelnemende theaters.

Lengte van het programma: 9 uur. Kijkwijzer: 16 jaar.

Klik hieronder op de theaters voor meer informatie. N.B. Hert aantal deelnemende theaters kan de komende weken nog uitgebreid worden.

ALMERE
Kinepolis Almere
Forum 16
Aanvang programma: 19.30 uur

DEN BOSCH
Kinepolis Den Bosch
Bordeslaan 510
Aanvang programma:19.30 uur

ECHT
Royal Servicebioscoop
Peijerstraat 47
Aanvang programma: 23.30 uur

EMMEN
Kinepolis Emmen
Westeind 70
Aanvang programma: 19.30 uur

ENSCHEDE
Kinepolis Enschede
Colosseum 60
Aanvang programma: 19.30 uur

GRONINGEN
Kinepolis Groningen
Boumaboulevard 53
Aanvang programma: 19.30 uur

LEIDSCHENDAM
Kinepolis Leidschendam
Kornoelje 116
Aanvang programma: 19.30 uur

UTRECHT
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursboulevard 300
Aanvang programma: 19.30 uur

VLISSINGEN
CineCity
Spuikoweg 1
Aanvang programma: 19.30 uur

ZOETERMEER
Kinepolis Zoetermeer
Oostwaarts 70
Aanvang programma: 19.30 uur

CONTACT

FILM EVENTS

E info@filmevents.nl


N I E U W S

facebook